Welkom bij PDI GOOI

Psychologen die je weer op weg helpen in Bussum en Almere

Aagje Gest 

Psychologe bij PDI Gooi

In 1992 ben ik afgestudeerd in Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Door nog een jaar werkzaam te zijn op de UvA onder supervisie van Prof. Dr. Alfred Lange heb ik me de fijne kneepjes van de Directieve therapie, de Systeemtherapie en Relatietherapie eigen kunnen maken. Ook heb ik toen en in de jaren daarna diverse malen de gelegenheid gekregen om supervisie te geven aan aankomende en reeds gevestigde collega’s, zoals bij de Vrije Universiteit, de UvA, de Jellinek kliniek en andere instellingen.

Na mijn studie was het een logisch vervolg om met mijn studiegenoot en inmiddels collega Marjan de Vries elk onze eigen praktijk te starten: sinds 1993 bestaat ons samenwerkingsverband PDI Gooi.

Een bedrijf waar ik naast mijn eigen praktijk enkele jaren lang supervisor en behandelaar ben geweest is Interapy, een GGZ-instelling die e-health aanbiedt. Daar worden online-behandelingen gegeven voor diverse psychische klachten.

Door al deze praktijkervaring, behandelingen en de jaarlijkse nascholing zijn bepaalde specialisaties ontstaan, zoals relatietherapie, het behandelen van burnout, depressieve stoornissen, angststoornissen, rouwverwerking en traumaverwerking. Voor dit laatste heb ik mij gespecialiseerd in het toepassen van EMDR (Eye Movement Desensitisatie en Reprocessing). Verder maak ik veel gebruik van methodes en technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie.